Vastuste arvu limiit

eFormulari küsitluskeskkonnas saab nüüd piirata vastajate arvu. Uus võimalus on kasulik ning vajalik nt registreerumiste kogumisel, kus kohtade arv on piiratud.

Täites “Lisavõimaluste” lehel lahtri [maksimaalne vastuste arv], lubatakse formulari postitada vaid määratud arv kordi. Soovi korral saab küsitleja limiidi täitumisel e-kirja, selleks peab olema “Üldandmete” lehel täidetud lahter [e-posti aadress]. Vastuste kustutamisel andmetabelist avanevad vabad kohad. Vastajatele, kes proovivad formulari täita pärast limiidi täitumist, kuvatakse vormi avamisel ja postitamisel hoiatustekst, mis vaikimisi on: “Lubatud vastuste arv on ületatud. Vastuseid ei salvestata.”.

Edastas: Getter Kallasmaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *