Statistika filtreerimine ja salvestamine

eFormulari küsitluskeskkonna võimalused on taaskord täienenud – seekord on muudatused seotud statistika filtreerimise ning salvestamisega.

Andmetabeli filtreerimine ning valitud andmete kohta statistika nägemine oli ka varem võimalik, kuid seni sai valida igast filtrist vaid ühe vastusevariandi. Nüüd on aga võimalik filtrisse valida igast küsimusest mitu vastusevarianti hoides all Ctrl või Shift klahvi.

Teine uuendus võimaldab valida, milliste küsimuste statistikat salvestatavas pdf-failis näidatakse ning milliste mitte. Selleks on statistika lehel iga küsimuse ette lisandunud märkeruut, mis on vaikimisi linnutatud ehk vaikimisi näidatakse pdf-failis kõiki graafikuid ning sagedustabeleid. Linnukese eemaldamisel vastava küsimuse statistikat failis ei kuvata.

Edastas: Getter Kallasmaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *