eFormular – registreeritud kaubamärk

Alates 22.07.2011, seega juba ligi aasta, on eFormular Euroopa Liidus registreeritud kaubamärk klassis 41: haridus; väljaõpe; meelelahutus; spordi- ja kultuurialane tegevus. eFormulari kaubamärgi registreerimistunnistus on välja antud Siseturu Ühtlustamisameti (OHIM – The Office of Harmonization for the Internal Market) poolt.

Edastas: Getter Kallasmaa

One thought on “eFormular – registreeritud kaubamärk

  1. Tere

    Sooviksin teada kui palju teie küsitluse sisestamise teenus maksab ja mitu päeva läheb aega küsimustiku sisestamiseks. Minu küsimustikus on 21 – 22 küsimust, kuid osa küsimusi on päris keerulise struktuuriga ning uuringu valdkonna iseärasuse tõttu tuleb vastajatel osade küsimuste puhul päris palju vaba teksti sisestada. Vastajaid on 50-80 ja vastavad eesti keeles. Palun võtke minuga VÕIMALIKULT KIIRESTI ühendust meili teel, et saaksin teile saata küsimustiku pakkumise tegemiseks.

    Tervitades,

    Riina Rohelaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *