Päise ja jaluse redigeerimine

Formulari päist ja jalust saab nüüd kujundada ilma html-märgendeid lisamata, mistõttu on nende elementide disainimine nüüd oluliselt mugavam ja lihtsam. Vastavalt soovile ja vajadusele saab nüüd päisele ja jalusele lisada ka pilte ning viiteid.

NB! Kui redigeerimisikoonid päise ning jaluse lahtritele kohe pärast üldandmete lehele klõpsamist ei ilmu, tuleks teha refresh/reload!

Edastas: Getter Kallasmaa

4 thoughts on “Päise ja jaluse redigeerimine

 1. Tere

  Mul on selline mure, et päise ja jalusel ei funktsioneeri (Left, Center, Raight, Justify) Äärtesse, keskele ja äärest äärde joondamised, muud funktsioonid töötavad, milles võib probleem olla, või kuidas peaksin toimima?

  Lp

  Heli Helmja

 2. Millist brauserit Te kasutate?

  Parimate soovidega,
  Getter Kallasmaa

 3. Tere,

  tegin valmis uue küsimustiku, kuid siis avastasin, et oleks vaja muuta infot päises ja jaluses. Proovis nii üldandmete kui toimetamise alt, kuid ta lihtsalt ei uuenda seda teksti. Kuidas ma ikkagi seda päise ja jaluse tekti saaksin muuta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *