Määratud vastajad

‘Minu eformularide’ toimetamise lisavõimaluste all on uue funktsioonina määratud vastajad. See funktsioon on kasulik nendele kasutajale, kes soovivad valida enda eFormularile vastajad. Vastajad pole küll identifitseeritavad, kuid ilma individuaalse koodita pole vastajatel eFormulari võimalik täita. Määratud vastajate korral on vastajatel vaja individuaalse koodiga aadressit, mille saab Ta juhul kui kasutaja on “saada” funktsiooni kaudu saatnud soovitud vastajale e-kirjaga kutse eFormulari täitma. Individuaalne kood lisatakse aadressile automaatselt. Kui keegi üritab ilma individuaalse koodita eFormulari täita, kuvatakse teade “Vale või puuduv ligipääsukood!”.

Edastas: Getter Kallasmaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *